Σε πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας συνεργατών και εργαζομένων προχωρά η 3P

Για την εταιρεία μας  η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της συνιστά απόλυτη προτεραιότητα.

Για αυτό και ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, με την πρωτοβουλία τοποθέτησης επιπλέον σταθμών αντισηψίας χεριών σε όλους τους χώρους  και ειδικών προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα γραφεία. Με την τοποθέτησή τους μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και τον συνεργάτη που θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας.

Εφαρμόζουμε μια επιπλέον βάρδια με σκοπό τον αποκλεισμό αυτής και να τεθεί σε καραντίνα σε τυχόν ύπαρξη ύποπτου κρούσματος σε εργαζόμενο. Κατά την καθημερινή προσέλευση όλων των εργαζομένων, πραγματοποιείται θερμομέτρηση από τον ιατρό της εταιρείας.Σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικού χαρακτήρα οδηγίες οι εργαζόμενοι λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα προχωράμε διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών μας. Η 3p διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγιεινής και εφαρμόζει τα κατάλληλα μέτρα διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων.

threep-img-abs-mayo-left