threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Κυρίως Πιάτα

3Π Tuna Salad Sandwich

Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι σχάρας. Τοποθετούμε τις μοιρασμένες φέτες Ciabatta και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανές. Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού και τοποθετούμε τα σαλατικά μας. Βάζουμε από πάνω τις φέτες αυγού. Απλώνουμε γενναιόδωρα μια ποσότητα 3Π Τονοσαλάτας πάνω από το αυγό. Eπάνω στην τονοσαλάτα…
περισσότερα

Quesadillas με 3Π Cheddar Sauce

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ψήνουμε τον χοιρινό κιμά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει. Προσθέτουμε την πάπρικα, το κύμινο, το chili, το σκόρδο και το αλάτι. Ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα μερικά λεπτά. Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πράσινες πιπεριές και…
περισσότερα

Μοσχαρίσια burgers με 3Π Mayo Truffle

1. Προθερμαίνουμε το γκριλ ή το τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. 2. Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερα ίσα μέρη (200gr το καθένα) και πλάθουμε 4 μπιφτέκια. 3. Βάζουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα, αλατοπιπερώνουμε, και ψήνουμε για 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά. 4. Βουρτσίζουμε το τηγάνι σχάρας με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια.…
περισσότερα

Κρύο σάντουιτς με Σολομό και Golden Μαγιονέζα 3Π

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε χαρτί ψησίματος και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά το δοκούν. 3. Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν στο εσωτερικό τους. 4. Βράζουμε τα αβγά για περίπου 10 λεπτά και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις…
περισσότερα

Σουβλάκια κοτόπουλο με Barbeque Sauce 3Π

1. Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ή τον φούρνο στους 200°C. 2. Περνάμε εναλλάξ το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι στα ξυλάκια. 3. Αλείφουμε τα σουβλάκια με την Barbeque Sauce 3Π, κρατώντας λίγη για τη συνέχεια. 4. Ψήνουμε τα σουβλάκια για 10-12 λεπτά, γυρνώντας τα κατά διαστήματα, μέχρι το κοτόπουλο να…
περισσότερα

Σάντουιτς με φιλέτο Κοτόπουλο και French Salad Dressing 3Π σε ψωμάκι μπριός

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση.Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το θυμάρι, το πιπέρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.Μαρινάρουμε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.Προθερμαίνουμε το γκριλ μας σε μέτρια φωτιά.Τοποθετούμε το κοτόπουλο απευθείας επάνω στο γκριλ και ψήνουμε για 6-8 λεπτά από…
περισσότερα