threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Κυρίως Πιάτα

Μαριναρισμένες γαρίδες σε απαλή μουστάρδα

Πλένουμε τις γαρίδες καλά και αφαιρούμε το κεφάλι τους. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά τον χυμό από το πορτοκάλι, την μουστάρδα, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μαρινάρουμε τις γαρίδες στο παραπάνω μείγμα για 20-25 λεπτά και στην συνέχεια σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.…
περισσότερα

Πανσέτα με ντομάτα και ανανά

Για το μαρινάρισμα Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη ζάχαρη, το μέλι, τον χυμό από την κονσέρβα του ανανά, την κέτσαπ, το κόκκινο κρασί, τη φλούδα πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα ταψί απλώνουμε την πανσέτα και την αλοίφουμε με τη μαρινάδα, με τη βοήθεια ενός πινέλου.  Καλύπτουμε το ταψί με μεμβράνη και αφήνουμε το κρέας…
περισσότερα