threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Κυρίως Πιάτα

Πικάντικες μαριναρισμένες λωρίδες πανσέτας σε ψωμάκι με Premium Tzatziki 3Π

1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, τον άνηθο, το κύμινο, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία μαρινάδα. 2. Τοποθετούμε τις λωρίδες πανσέτας σε ένα ρηχό πιάτο, τις στεγνώνουμε και περιχύνουμε τη μαρινάδα, διασφαλίζοντας ότι όλες οι…
περισσότερα

Απόλυτο steak σάντουιτς με Καραμελωμένα Κρεμμύδια 3Π

(Για 2 σάντουιτς) 1. Βγάζουμε την μπριζόλα από το ψυγείο και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σε ένα δίσκο και τρίβουμε την μπριζόλα και από τις δύο πλευρές με το καρύκευμα. 2. Ζεσταίνουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή…
περισσότερα

Ριζότο με Pesto alla Genovese 3Π

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά.2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.3. Προσθέτουμε το ρύζι Arborio στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθεί με το λάδι.4. Μαγειρεύουμε για περίπου 2 λεπτά μέχρι οι άκρες του ρυζιού να γίνουν διάφανες.5. Προσθέτουμε…
περισσότερα

Burger με 3Π Golden Barbeque

1. Χωρίζουμε τον κιμά σε δύο ίσα μέρη. Σε κάθε μέρος δίνουμε το σχήμα ενός μπιφτεκιού, λίγο μεγαλύτερο από τα ψωμάκια (θα μικρύνουν λίγο κατά το μαγείρεμα). Αλατοπιπερώνουμε και τις δύο πλευρές κάθε μπιφτεκιού. 2. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Όταν το τηγάνι είναι ζεστό, προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ζεσταθεί καλά και…
περισσότερα

Coleslaw with 3P Vegan Mayo

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία είναι καθοριστική για να πετύχουμε τραγανή φλούδα στις πατάτες. Προετοιμάζουμε τις πατάτες: Πλένουμε και σκουπίζουμε τις πατάτες και τις τρυπάμε αρκετές φορές με ένα πιρούνι. Ραντίζουμε κάθε πατάτα με λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια πασπαλίζουμε γενναιόδωρα με αλάτι. Αυτό όχι μόνο αρωματίζει την πατάτα αλλά βοηθάει…
περισσότερα

Κοτόπουλο Cajun με Pitta Sauce 3Π

Προετοιμάζουμε το μείγμα Cajun αναμειγνύοντας τη σκόνη σκόρδου, το λευκό πιπέρι, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη γλυκιά πάπρικα, τη ρίγανη, το θυμάρι, το καγιέν πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά για να δεθούν τα υλικά. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λωρίδες και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το μείγμα μπαχαρικών Cajun πάνω…
περισσότερα
'); print.document.close(); print.print(); }