threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Θαλασσινά - Ψάρια

Κρύο σάντουιτς με Σολομό και Golden Μαγιονέζα 3Π

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε χαρτί ψησίματος και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά το δοκούν. 3. Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν στο εσωτερικό τους. 4. Βράζουμε τα αβγά για περίπου 10 λεπτά και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις…
περισσότερα

Φιλέτα σολομού με sweet chili sauce

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.Αναμειγνύουμε τη Sweet Chili Sauce, τον φρέσκο κόλιανδρο και την πιπερόριζα σε ένα μεσαίο μπολ.Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.Αφαιρούμε τυχόν κόκκαλα από τα φιλέτα σολομού.Σκεπάζουμε τα φιλέτα με το μείγμα chili sauce που φτιάξαμε.Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και χρησιμοποιούμε τα…
περισσότερα