threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Θαλασσινά - Ψάρια

Μαριναρισμένες γαρίδες σε απαλή μουστάρδα

Πλένουμε τις γαρίδες καλά και αφαιρούμε το κεφάλι τους. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά τον χυμό από το πορτοκάλι, την μουστάρδα, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μαρινάρουμε τις γαρίδες στο παραπάνω μείγμα για 20-25 λεπτά και στην συνέχεια σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.…
περισσότερα

Αρωματικές σαρδέλες στο φούρνο

Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα ταψί απλώνουμε λίγο ελαιόλαδο και αραδιάζουμε τις σαρδέλες. Ρίχνουμε όλα μας τα υλικά εκτός από το μαϊντανό και ανακατεύουμε έως ότου καλυφθούν όλες οι σαρδέλες από τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τα υπόλοιπα υλικά μας. Τις βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 20–25 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας…
περισσότερα