threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Θαλασσινά - Ψάρια

Πικάντικες γαρίδες με 3Π AioliSauce

1. Κόβουμε τις γαρίδες κατά μήκος προσεκτικά, χωρίς να τις μοιράσουμε. 2. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το πάνκο. 3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο και το αλάτι. 4. Σε τρίτο μπολ βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. 5. Πανάρουμε τις γαρίδες με αλεύρι, αυγό και πάνκο. 6.…
περισσότερα

3Π Avocado Sauce σε φρυγανιά με καπνιστό σολομό και ποσέ αυγό

1. Αλείφουμε τις φέτες ψωμί με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε τηγάνι σχάρας, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά. 2. Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα. 3. Κατεβάζουμε τη φωτιά, ώστε το νερό να μη βράζει. 4. Σπάζουμε κάθε αυγό σε ένα μικρό μπολ ξεχωριστά. 5. Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το νερό για να δημιουργήσουμε ένα…
περισσότερα

3Π Tuna Salad Sandwich

Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι σχάρας. Τοποθετούμε τις μοιρασμένες φέτες Ciabatta και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανές. Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού και τοποθετούμε τα σαλατικά μας. Βάζουμε από πάνω τις φέτες αυγού. Απλώνουμε γενναιόδωρα μια ποσότητα 3Π Τονοσαλάτας πάνω από το αυγό. Eπάνω στην τονοσαλάτα…
περισσότερα

Κρύο σάντουιτς με Σολομό και Golden Μαγιονέζα 3Π

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε χαρτί ψησίματος και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά το δοκούν. 3. Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν στο εσωτερικό τους. 4. Βράζουμε τα αβγά για περίπου 10 λεπτά και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις…
περισσότερα

Φιλέτα σολομού με sweet chili sauce

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.Αναμειγνύουμε τη Sweet Chili Sauce, τον φρέσκο κόλιανδρο και την πιπερόριζα σε ένα μεσαίο μπολ.Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.Αφαιρούμε τυχόν κόκκαλα από τα φιλέτα σολομού.Σκεπάζουμε τα φιλέτα με το μείγμα chili sauce που φτιάξαμε.Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και χρησιμοποιούμε τα…
περισσότερα