threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Πουλερικά

Κοτόπουλο Cajun με Pitta Sauce 3Π

Προετοιμάζουμε το μείγμα Cajun αναμειγνύοντας τη σκόνη σκόρδου, το λευκό πιπέρι, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη γλυκιά πάπρικα, τη ρίγανη, το θυμάρι, το καγιέν πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά για να δεθούν τα υλικά. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λωρίδες και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το μείγμα μπαχαρικών Cajun πάνω…
περισσότερα

Σαλάτα Καίσαρα με κοτόπουλο και 3Π Caesar salad dressing

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C και καλύπτουμε ένα ταψί με χαρτί φούρνου. 2. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια ψωμιού σε κύβους. Αλατοπιπερώνουμε τους κύβους και τους περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε από πάνω μερικά κλωνάρια φρέσκο ​​θυμάρι. 3. Ψήνουμε τα ψωμάκια στον προθερμασμένο φούρνο για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε στην άκρη. 4. Τοποθετούμε…
περισσότερα

Σουβλάκια κοτόπουλο με Barbeque Sauce 3Π

1. Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ή τον φούρνο στους 200°C. 2. Περνάμε εναλλάξ το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι στα ξυλάκια. 3. Αλείφουμε τα σουβλάκια με την Barbeque Sauce 3Π, κρατώντας λίγη για τη συνέχεια. 4. Ψήνουμε τα σουβλάκια για 10-12 λεπτά, γυρνώντας τα κατά διαστήματα, μέχρι το κοτόπουλο να…
περισσότερα

Σάντουιτς με φιλέτο Κοτόπουλο και French Salad Dressing 3Π σε ψωμάκι μπριός

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση.Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το θυμάρι, το πιπέρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.Μαρινάρουμε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.Προθερμαίνουμε το γκριλ μας σε μέτρια φωτιά.Τοποθετούμε το κοτόπουλο απευθείας επάνω στο γκριλ και ψήνουμε για 6-8 λεπτά από…
περισσότερα

Φτερούγες κοτόπουλου με Golden Barbeque sauce

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.2. Κόβουμε τις φτερούγες στη μέση και πετάμε τις άκρες.3. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.4. Αλείφουμε και τις δύο πλευρές κάθε φτερούγας με την Golden Barbeque sauce.5. Καρυκεύουμε με πιπέρι και προσθέτουμε λίγο θυμάρι.6. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.7. Βγάζουμε τις φτερούγες από το…
περισσότερα