threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Comfort

Ριζότο με Pesto alla Genovese 3Π

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά.2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε.3. Προσθέτουμε το ρύζι Arborio στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθεί με το λάδι.4. Μαγειρεύουμε για περίπου 2 λεπτά μέχρι οι άκρες του ρυζιού να γίνουν διάφανες.5. Προσθέτουμε…
περισσότερα

Burger με 3Π Golden Barbeque

1. Χωρίζουμε τον κιμά σε δύο ίσα μέρη. Σε κάθε μέρος δίνουμε το σχήμα ενός μπιφτεκιού, λίγο μεγαλύτερο από τα ψωμάκια (θα μικρύνουν λίγο κατά το μαγείρεμα). Αλατοπιπερώνουμε και τις δύο πλευρές κάθε μπιφτεκιού. 2. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Όταν το τηγάνι είναι ζεστό, προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ζεσταθεί καλά και…
περισσότερα

Κολοκυθοκεφτέδες με 3Π Aioli Sauce

1. Τοποθετήστε τα τριμμένα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε τα για 10 λεπτά. 2. Μετά από 10 λεπτά, στύψτε τα κολοκυθάκια για να αφαιρέσετε το περιττό υγρό και μεταφέρετέ τα σε ένα καθαρό μπολ. 3. Προσθέστε τα πράσα, τον δυόσμο, το αλεύρι, το κορν…
περισσότερα

Κοτόπουλο Cajun με Pitta Sauce 3Π

Προετοιμάζουμε το μείγμα Cajun αναμειγνύοντας τη σκόνη σκόρδου, το λευκό πιπέρι, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη γλυκιά πάπρικα, τη ρίγανη, το θυμάρι, το καγιέν πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά για να δεθούν τα υλικά. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λωρίδες και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το μείγμα μπαχαρικών Cajun πάνω…
περισσότερα

Salmon poke bowl with 3P Honey & Mustard Salad Dressing

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Προσθέτουμε τον σολομό σε κυβάκια και μαρινάρουμε για 4-5 ώρες. Ξεπλένουμε καλά το ρύζι, αλλάζοντας το νερό όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τρέξει καθαρό. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 1 1/3 φλιτζάνια κρύο νερό και προσθέτουμε το ρύζι. Αφήνουμε να βράσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε…
περισσότερα

Πικάντικες γαρίδες με 3Π AioliSauce

1. Κόβουμε τις γαρίδες κατά μήκος προσεκτικά, χωρίς να τις μοιράσουμε. 2. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το πάνκο. 3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο και το αλάτι. 4. Σε τρίτο μπολ βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. 5. Πανάρουμε τις γαρίδες με αλεύρι, αυγό και πάνκο. 6.…
περισσότερα