threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Ethnic

Μαριναρισμένες γαρίδες σε απαλή μουστάρδα

Πλένουμε τις γαρίδες καλά και αφαιρούμε το κεφάλι τους. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καλά τον χυμό από το πορτοκάλι, την μουστάρδα, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μαρινάρουμε τις γαρίδες στο παραπάνω μείγμα για 20-25 λεπτά και στην συνέχεια σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.…
περισσότερα