Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε χαρτί ψησίματος και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά το δοκούν.
3. Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν στο εσωτερικό τους.
4. Βράζουμε τα αβγά για περίπου 10 λεπτά και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα θρυμματίζουμε σε μικρά κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
5. Βγάζουμε τα ψημένα φιλέτα σολομού από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγα λεπτά. Έπειτα θρυμματίζουμε με τα χέρια μας το κρέας σε μικρά κομματάκια.
6. Σε ένα μπολ μέτριου μεγέθους προσθέτουμε τον σολομό, τα βραστά αβγά, τα λεπτοκομμένα κρεμμυδάκια, τον ψιλοκομμένο άνηθο, την ψιλοκομμένη κάππαρη και την Golden Μαγιονέζα 3Π. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
7. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να το χρειαστούμε.
8. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε στο φούρνο ή στο γκριλ για λίγα λεπτά.
9. Αλείφουμε με Golden Μαγιονέζα 3Π το κάτω μέρος από το ψωμάκι και τοποθετούμε από πάνω μαρούλι.
10. Προσθέτουμε μια γενναία ποσότητα του μείγματος που φτιάξαμε σε κάθε ένα από τα δύο μισά.
11. Καλύπτουμε κάθε burger με το πάνω μέρος από το ψωμάκι.
12. Γαρνίρουμε με φετούλες από φρέσκο κρεμμυδάκι και κάππαρη, και σερβίρουμε.