Συστατικά

Υλικά
  • 4 φέτες ψωμί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 8 κ.σ. 3Π Creamy Avocado Sauce
  • 4 αυγά
  • 8 φέτες καπνιστό σολομό
Για το γαρνίρισμα:
  • λευκό και μαύρο σουσάμι
  • αλάτι
  • σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • λάιμ σε φέτες
3p-mayo

Εκτέλεση

1. Αλείφουμε τις φέτες ψωμί με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε τηγάνι σχάρας, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά.

2. Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα.

3. Κατεβάζουμε τη φωτιά, ώστε το νερό να μη βράζει.

4. Σπάζουμε κάθε αυγό σε ένα μικρό μπολ ξεχωριστά.

5. Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το νερό για να δημιουργήσουμε ένα κυκλικό ρεύμα.

6. Ρίχνουμε με μεγάλη προσοχή ένα-ένα τα αυγά μέσα και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

7. Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε στην άκρη σε χαρτί κουζίνας, να στραγγίξουν.

8. Αλείφουμε δύο κουταλιές 3Π Creamy Avocado Sauce σε κάθε φέτα ψωμί.

9. Τοποθετούμε από πάνω δύο φέτες καπνιστό σολομό. Προσθέτουμε επάνω στον σολομό το αυγό και γαρνίρουμε με σπόρους σουσάμι, αλάτι και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

10. Σερβίρουμε με επιπλέον 3Π Creamy Avocado Sauce και φέτες λάιμ.