Συστατικά

  • 4 μεγάλα κομμάτια ψωμί Ciabatta, μοιρασμένα
  • ελαιόλαδο, για ράντισμα
  • 2 φλ. φρέσκα χόρτα σαλάτας
  • 2 φλ. 3Π Τονοσαλάτα
  • 4 βρασμένα αυγά, κομμένα σε φέτες
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 2 ξιδάτα αγγουράκια, κομμένα σε λωρίδες
  • αλάτι και πιπέρι
3p-mayo

Εκτέλεση

Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι σχάρας.

Τοποθετούμε τις μοιρασμένες φέτες Ciabatta και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανές.

Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού και τοποθετούμε τα σαλατικά μας.

Βάζουμε από πάνω τις φέτες αυγού.

Απλώνουμε γενναιόδωρα μια ποσότητα 3Π Τονοσαλάτας πάνω από το αυγό.

Eπάνω στην τονοσαλάτα τοποθετούμε φέτες από ξιδάτα αγγούρια, καθώς και τα κόκκινα κρεμμύδια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για γεύση.

Κλείνουμε με το καπάκι του ψωμιού και σερβίρουμε.