Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφήνοντας μόνο την ουρά και φυλάμε το κέλυφος στην άκρη για το ζωμό.
Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας, βγάζουμε το έντερο από τις γαρίδες.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για τον ζωμό, μαζί με το κέλυφος από τις γαρίδες.
Σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά με μία ώρα.
Ρίχνουμε τις γαρίδες στο ζωμό και βράζουμε για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τις γαρίδες σε πάγο για να σταματήσουμε τον βρασμό.
Γεμίζουμε ένα ποτήρι κοκτέιλ με θρυμματισμένο πάγο και τοποθετούμε τις γαρίδες στο χείλος του ποτηριού.
Γεμίζουμε ένα μπολάκι με 3Π Σως Κοκτέιλ και το τοποθετούμε στο κέντρο του ποτηριού.
Γαρνίρουμε με μοίρα λεμονιού και φρέσκα φυλλαράκια μαϊντανού.