Συστατικά

  • 1/2 φλ. French Salad Dressing 3Π
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο (στήθος)
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 3-5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.σ. πιπέρι
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 2 ψωμάκια μπριός
  • φρέσκα φύλλα σαλάτας
3p-mayo

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το θυμάρι, το πιπέρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Προθερμαίνουμε το γκριλ μας σε μέτρια φωτιά.
Τοποθετούμε το κοτόπουλο απευθείας επάνω στο γκριλ και ψήνουμε για 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια μπριός για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Απλώνουμε French Salad Dressing 3Π στο κάτω μέρος.
Προσθέτουμε από πάνω τα φρέσκα φύλλα σαλάτας και τα φιλέτα κοτόπουλου.
Περιχύνουμε με French Salad Dressing 3Π. 
Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος από το ψωμάκι και σερβίρουμε.