Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία είναι καθοριστική για να πετύχουμε τραγανή φλούδα στις πατάτες.
Προετοιμάζουμε τις πατάτες:
Πλένουμε και σκουπίζουμε τις πατάτες και τις τρυπάμε αρκετές φορές με ένα πιρούνι. Ραντίζουμε κάθε πατάτα με λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια πασπαλίζουμε γενναιόδωρα με αλάτι. Αυτό όχι μόνο αρωματίζει την πατάτα αλλά βοηθάει επίσης το εξωτερικό της να γίνει τραγανό.
Ψήνουμε τις πατάτες για περίπου 60-75 λεπτά, ή μέχρι η φλούδα να είναι τραγανή και το εσωτερικό μαλακό και αφράτο.
Ετοιμάζουμε τη vegan coleslaw ανακατεύοντας λάχανο, καρότα, κρεμμύδι, Vegan Mayo 3Π, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε την coleslaw να κρυώσει στο ψυγείο λίγο, για να δέσουν οι γεύσεις.
Αφού οι πατάτες είναι έτοιμες, τις κόβουμε στη μέση και σφίγγουμε απαλά τις πλευρές για να τις ανοίξουμε.
Με ένα πιρούνι ανακατεύουμε το εσωτερικό της πατάτας για να αφρατέψει.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι.
Τοποθετούμε γενναιόδωρη ποσότητα της vegan coleslaw στην κορυφή κάθε ανοιχτής πατάτας.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!