Συστατικά

  • 4 λουκάνικα Μυκόνου
  • 4 ψωμάκια hot dog
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο
  • Κόκκινη, πράσινη και κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε λωρίδες
  • Μαγιονέζα
  • Μουστάρδα
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
3p-mayo

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μας, πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

Παράλληλα, σε άλλο τηγάνι προσθέτουμε τα λουκάνικα Μυκόνου και τα αφήνουμε για 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν από κάθε μεριά.

Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και απλώνουμε τη μαγιονέζα στο εσωτερικό τους. Τοποθετούμε από ένα λουκάνικο σε κάθε ψωμάκι, το οποίο περιχύνουμε με μουστάρδα. Τέλος, προσθέτουμε μια γενναία δόση λαχανικών σε κάθε ψωμάκι.

Έτοιμα για σερβίρισμα!

Tip

• Αν σας αρέσουν τα καυτερά, μπορείτε να αντικαταστήσετε την πράσινη πιπεριά με μια jalapeno ψιλοκομμένη, χωρίς τους σπόρους της.