Συστατικά

  • 800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 φλ. 3Π Mayo Truffle και επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 4 ψωμάκια για burger
  • φρέσκο ​​φύλλα μαρούλι
  • ντομάτα, σε φέτες
  • κόκκινα κρεμμύδια, σε φέτες
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
3p-mayo

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το γκριλ ή το τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2. Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερα ίσα μέρη (200gr το καθένα) και πλάθουμε 4 μπιφτέκια.

3. Βάζουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα, αλατοπιπερώνουμε, και ψήνουμε για 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

4. Βουρτσίζουμε το τηγάνι σχάρας με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα ψωμάκια.

5. Απλώνουμε 2 μεγάλες κουταλιές 3Π Mayo Truffle και στις δύο πλευρές κάθε ψωμιού.

6. Στήνουμε το burger βάζοντας στη βάση το ψωμάκι μας και απλώνουμε 2 μεγάλες κουταλιές 3Π Mayo Truffle.

7. Προσθέτουμε το μαρούλι και τη φέτα ντομάτας. Στη συνέχεια βάζουμε το μπιφτέκι και απλώνουμε ακόμα μία κουταλιά από την 3Π Mayo Truffle. Συνεχίζουμε με τις φέτες από κόκκινα κρεμμύδια. Αλείφουμε το καπάκι με την 3Π Mayo Truffle και κλείνουμε το burger.

8. Σερβίρουμε αμέσως.