Συστατικά

  • 450 γρ. χοιρινός κιμάς
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. chili σε σκόνη
  • 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. καλαμπόκι
  • 8 φαχίτα wraps
  • 3Π Cheddar Sauce
3p-mayo

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ψήνουμε τον χοιρινό κιμά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει. Προσθέτουμε την πάπρικα, το κύμινο, το chili, το σκόρδο και το αλάτι.

Ανακατεύουμε και ψήνουμε για ακόμα μερικά λεπτά.

Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πράσινες πιπεριές και το καλαμπόκι. Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι ο κιμάς να ψηθεί εντελώς.

Ζεσταίνουμε τα φαχίτα wraps σε ένα ξεχωριστό τηγάνι ή σε μια γκριλιέρα από τη μια πλευρά. Τα γυρίζουμε και βάζουμε μια μερίδα από το μείγμα χοιρινού και λαχανικών στο ένα μισό της κάθε πίτας.

Απλώνουμε από πάνω την 3Π Cheddar Sauce.

Διπλώνουμε τα φαχίτα wraps στη μέση και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά από τη μία πλευρά. Τα γυρίζουμε και ψήνουμε για ακόμα 1-2 λεπτά.

Αφαιρούμε τις quesadillas από τη φωτιά και τις σερβίρουμε ζεστές.