Συστατικά

  • 1 φλ. 3Π Caesar salad dressing
  • 2 μεγάλες φέτες ψωμί
  • 2 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
  • 4 φλ. φρέσκα χόρτα σαλάτας
  • 1 φλ. καλαμπόκι
  • 1/2 φλ. παρμεζάνα, σε φλέικς
  • λίγα κλωνάρια θυμάρι
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • Αλατοπίπερο
3p-mayo

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C και καλύπτουμε ένα ταψί με χαρτί φούρνου.

2. Κόβουμε δύο μεγάλα κομμάτια ψωμιού σε κύβους. Αλατοπιπερώνουμε τους κύβους και τους περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε από πάνω μερικά κλωνάρια φρέσκο ​​θυμάρι.

3. Ψήνουμε τα ψωμάκια στον προθερμασμένο φούρνο για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε στην άκρη.

4. Τοποθετούμε τα στήθη κοτόπουλου σε ένα ταψί. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε ένα κλαδάκι φρέσκο ​​δεντρολίβανο πάνω από κάθε στήθος.

5. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, ή μέχρι να ψηθούν.

6. Βγάζουμε το κοτόπουλο από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά πριν το κόψουμε σε φέτες.

7. Σε 4 μεγάλα μπολ, μοιράζουμε τα φρέσκα χόρτα της σαλάτας και προσθέτουμε το καλαμπόκι.

8. Βάζουμε μισό στήθος κοτόπουλο σε φέτες σε κάθε μπολ και περιχύνουμε με 3Π Caesar salad dressing.

9. Προσθέτουμε τα φλέικς παρμεζάνας και τα κρουτόν, ανακατεύοντας τις σαλάτες για να επικαλυφθούν ομοιόμορφα τα υλικά.

10. Σερβίρουμε αμέσως τις σαλάτες του Καίσαρα.