Συστατικά

  • 3Π Aioli Sauce
  • 16 μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες, χωρίς κεφάλι και απονευρωμένες
  • 1 φλ. πάνκο
  • 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 φλ. καλαμποκάλευρο
  • 1 κ.σ πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε πούδρα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 2 αυγά
  • 500ml λάδι για τηγάνισμα
3p-mayo

Εκτέλεση

1. Κόβουμε τις γαρίδες κατά μήκος προσεκτικά, χωρίς να τις μοιράσουμε.

2. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το πάνκο.

3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο και το αλάτι.

4. Σε τρίτο μπολ βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.

5. Πανάρουμε τις γαρίδες με αλεύρι, αυγό και πάνκο.

6. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Ψήνουμε τις γαρίδες για 2-3 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

7. Σερβίρουμε τις γαρίδες με την 3Π Aioli Sauce.