Συστατικά

  • 250 γρ. Sweet Chili Sauce 3Π
  • 60 γρ. φρέσκος κόλιανδρος κομμένος
  • 12 γρ. πιπερόριζα τριμμένη
  • 4 φιλέτα σολομού
  • φύλλα φρέσκου κόλιανδρου, για γαρνιτούρα
3p-mayo

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Αναμειγνύουμε τη Sweet Chili Sauce, τον φρέσκο κόλιανδρο και την πιπερόριζα σε ένα μεσαίο μπολ.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Αφαιρούμε τυχόν κόκκαλα από τα φιλέτα σολομού.
Σκεπάζουμε τα φιλέτα με το μείγμα chili sauce που φτιάξαμε.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι μπασμάτι και χρησιμοποιούμε τα φύλλα κόλιανδρου για τη γαρνιτούρα.