Συστατικά

  • 300 γρ. Golden Barbeque sauce 3Π, έξτρα για το σερβίρισμα
  • 12 φτερούγες κοτόπουλου
  • Φρέσκο πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι
3p-mayo

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
2. Κόβουμε τις φτερούγες στη μέση και πετάμε τις άκρες.
3. Τοποθετούμε τις φτερούγες σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
4. Αλείφουμε και τις δύο πλευρές κάθε φτερούγας με την Golden Barbeque sauce.
5. Καρυκεύουμε με πιπέρι και προσθέτουμε λίγο θυμάρι.
6. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
7. Βγάζουμε τις φτερούγες από το φούρνο, τις αλείφουμε ξανά με την Golden Barbeque sauce και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.
8. Τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με καπάκι, όπου έχουμε τοποθετήσει στο κέντρο ένα μικρό μπολ.
9. Ανάβουμε ένα κομμάτι ξύλο και το τοποθετούμε μέσα στο μικρό μπολ. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τις φτερούγες να καπνιστούν για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε με έξτρα Golden Barbeque sauce.