threep-img-abs-headerdots-up
×

Categories for Θαλασσινά - Ψάρια

All time classic Shrimp Cocktail with 3P Cocktail Sauce

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφήνοντας μόνο την ουρά και φυλάμε το κέλυφος στην άκρη για το ζωμό. Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας, βγάζουμε το έντερο από τις γαρίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για τον ζωμό, μαζί με το κέλυφος από τις γαρίδες. Σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά με μία ώρα. Ρίχνουμε τις γαρίδες…
περισσότερα

Salmon poke bowl with 3P Honey & Mustard Salad Dressing

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Προσθέτουμε τον σολομό σε κυβάκια και μαρινάρουμε για 4-5 ώρες. Ξεπλένουμε καλά το ρύζι, αλλάζοντας το νερό όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τρέξει καθαρό. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 1 1/3 φλιτζάνια κρύο νερό και προσθέτουμε το ρύζι. Αφήνουμε να βράσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε…
περισσότερα

Πικάντικες γαρίδες με 3Π AioliSauce

1. Κόβουμε τις γαρίδες κατά μήκος προσεκτικά, χωρίς να τις μοιράσουμε. 2. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το πάνκο. 3. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, το πιπέρι καγιέν, το σκόρδο και το αλάτι. 4. Σε τρίτο μπολ βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. 5. Πανάρουμε τις γαρίδες με αλεύρι, αυγό και πάνκο. 6.…
περισσότερα

3Π Avocado Sauce σε φρυγανιά με καπνιστό σολομό και ποσέ αυγό

1. Αλείφουμε τις φέτες ψωμί με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε τηγάνι σχάρας, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά. 2. Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα. 3. Κατεβάζουμε τη φωτιά, ώστε το νερό να μη βράζει. 4. Σπάζουμε κάθε αυγό σε ένα μικρό μπολ ξεχωριστά. 5. Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το νερό για να δημιουργήσουμε ένα…
περισσότερα

3Π Tuna Salad Sandwich

Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι σχάρας. Τοποθετούμε τις μοιρασμένες φέτες Ciabatta και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν τραγανές. Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού και τοποθετούμε τα σαλατικά μας. Βάζουμε από πάνω τις φέτες αυγού. Απλώνουμε γενναιόδωρα μια ποσότητα 3Π Τονοσαλάτας πάνω από το αυγό. Eπάνω στην τονοσαλάτα…
περισσότερα

Κρύο σάντουιτς με Σολομό και Golden Μαγιονέζα 3Π

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. 2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού σε χαρτί ψησίματος και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε κατά το δοκούν. 3. Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν στο εσωτερικό τους. 4. Βράζουμε τα αβγά για περίπου 10 λεπτά και έπειτα τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις…
περισσότερα
'); print.document.close(); print.print(); }